باز کردن چند مفهوم
جمعه اسفند ۲۲ ۱۳۹۳، ۱۹:۳۵
/
بازدید : ۶۵۱
به نام خدا
در نسخ عباراتی مانند مدبر کردن ، مقشر کردن و بسیار دیده می شود
و چرا باید بعضی از ادویه ها را تفت داد در این مختضر وقت توضیح می دهم
مدبر کردن یعنی این که مقدار معینی از ادویه را با چند برابر در شیر گاو می جوشانیم
تا دو سوم شیر باقی بماند سپس ان را شیره کشی می کنیم یعنی در ابتداد با دستان تمیز مواد را در ازصافی رد کرد و مواد را مالش می دهیم تا خوب له شود
یعنی مقشر شود مغز مواد را بعد از خشک شدن داخل دیگر ادویه ها می کنیم
مقشر کردن نیز یعنی پوسته روی هر چیز را گرفت تا مغز ان باقی بماند .
در درمان بعضی از بیمار ها باید ادویه استعمال کنیم که باید به هضم چهارم برسد یا این که در هضم اول تحلیل نرود و روی فعل هضم اول باقی بماند .
برای مثال در درمان اسهال با تفت تخم بارهنگ و دم کردن بارهنگ می توان جلوی خونریزی داخلی روده را گرفت
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.