عسل مصفّا
پنجشنبه دی ۱۵ ۱۴۰۱، ۲۱:۰۰
/
بازدید : ۶۵
به نام خدا
طرز تهیه عسل مصفّا
4 کیلو عسل خالص و طبیعی 1کیلو گلاب درجه1 دو آتیشه اعلا اضافه کرده خوب بهم بزنید
بعد آن را روی شعله خیلی کم گذاشته به آرامی حرارت دهید تا کَف کند و کف های عسل را بگیرید و دور بریزید باید آنقدر تکرار شود تا در نهایت فقط ۴ کیلو عسل برایتان باقی بماند.
نکته :
حرارت دادن عسل به تنهایی باعث سمّی شدنش میشود نه اینکه با چیزی مخلوط شود.
فقط مایعات میشود به عسل اضافه نمود
میتوان بجای گلاب عرق اسطوقدوس ، عرق بهارنارنج یا آویشن و غیره اضافه کرد که بستگی به مصرف دارد.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.